Detailing Academy


Bent u een startend detailer? Iemand die een passie heeft voor auto's of een fulltime detailer die meer wilt te weten komen over detailing? Dan kan u bij ons terecht voor een detailing opleiding. 

Bij JB Carcleaning kan u terecht voor een detailing opleiding. Dit zijn opleidingen privé, met meerdere personen of in groepen. 

Wat houd zo een detailing opleiding in? 
Justyna Brys is een gecertificeerd trainer en heeft al bijna 30 jaar ervaring in het vak. De laatste jaren heeft ze honderden mensen opgeleid tijdens haar trainingen wereldwijd. Justyna die een passie heeft voor deze branche legt mensen stap voor stap uit hoe de detailing wereld en de job in elkaar zit. Zij wilt niet liever dan haar passie voor detailing en polijsten door te geven aan andere mensen die het graag willen leren of die hun skills willen verbeteren. Justyna heeft al heel de wereld rond gereisd om haar trainingen te geven. Maar ook geeft zij deze opleidingen in onze studio in Antwerpen en geeft ze mensen de opportuniteit om haar skills te leren. 


Hoe zit onze detailing opleiding in elkaar?
De detailing academy is 2 dagen waarbij we telkens om 9.00 uur beginnen. In deze 2 dagen brengt u uw eigen auto mee die we van A-Z detailen en polijsten. 

We beginnen de eerste dag met het wassen van de wagen. We leren hier hoe de velgen, de chrome, de randen en het motorcompartiment het beste proper gaan. We leren hoe de wagen moet gekleit worden en welke soorten zeep en shampoo’s er gebruikt moeten worden. 

Nadien gaat u leren hoe een autolak is opgebouwd en hoe u spuitfouten, stofjes, lopers en appelsien uit de lak kunt halen d.m.v te schuren met verschillende soorten manieren; nat en droog, machinaal en met de hand. 

Nadien krijgt u ook meer te weten over verschillende pads en polijstproducten en middelen voor we aan het praktische beginnen. 

We leren vervolgens hoe te polieren en om te gaan met een poliermachine d.m.v verschillende polijstmethodes zoals roterend polijsten en DA polijsten, hiervoor maken we gebruik van alle verschillende Flex Tools poliermachines die wij in onze studio ter beschikking hebben (in onze studio vind u het volledige assortiment van Flex poliermachines) 

Nadat u dit onder de knie hebt beginnen we aan de wagen die u hebt meegebracht. Deze wagen werken we in deze 2 dagen volledig af. Zo hebt u meteen een eigen project en werken we aan een wagen zoals het moet zodat u dit meteen onder de knie krijgt. 

Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Aan het einde ontvangt u een startpakket met leuke producten en een officieel certificaat voor het volgen van deze cursus. Na deze academie krijgt u exclusieve kortingen op onze producten in onze detailing winkel. 


Tarieven: 
De prijs voor een opleiding is 850 euro per dag, per persoon exclusief BTW
Indien u met meer dan 1 persoon komt worden de tarieven goedkoper

Een volledige opleiding van 2 dagen voor 1 persoon komt op 1700 euro exclusief BTW


Deze cursus is de perfecte manier om te leren over detailing, of u er al iets van kent of totaal niet. Het is de perfecte start om later u eigen detailing zaak te starten of de perfecte cursus om u als detailer nog beter te maken.