Detailing Academy 

Zelf een Detailer worden of uw vaardigheden boosten? 

Bij JB Cardetail kan u terecht voor een professionele Detailing training. Wilt u graag starten in de Detailing branche? Bent u iemand met een passie voor Detailing en wilt u er meer over te weten komen? Bent u al een fulltime Detailer en wilt u uw skills boosten of wilt u weten dat Detailing wel iets voor u is? Dan is onze Detailing Academy de beste keuze voor u.

Professionele trainer die u de knepen van het vak leert

Justyna Brys is een gecertificeerd trainer en heeft al bijna 30 jaar ervaring in de Detailing branche. De laatste jaren heeft ze honderden mensen opgeleid tijdens haar trainingen wereldwijd. Justyna die een passie heeft voor deze branche legt mensen stap voor stap uit hoe de Detailing wereld en de job in elkaar zit. Zij wilt niet liever dan haar passie voor Detailing en polijsten door te geven aan andere mensen die het graag willen leren of die hun skills willen verbeteren. Justyna heeft al heel de wereld rond gereisd om haar trainingen te geven. Maar ook geeft zij deze opleidingen in onze studio in Antwerpen en geeft ze mensen de opportuniteit om haar skills te leren. Justyna is gecertificeerd trainer voor IDA (International Detailing Association) en voor Flexxperts. In haar carriere van bijna 30 jaar in de Detailing branche heeft Justyna al talrijke diploma's ontvangen en zelf opleidingen gevolgd. Justyna weet exact hoe ze de knepen van het vak moet overbrengen aan u. In de afgelopen 30 jaar heeft Justyna gewerkt met alle verschillende soorten technieken en producten en heeft ze de volledige evolutie van Detailing mogen meemaken. 

Detailing Academy op maat

Onze Detailing Academy is volledig op maat. Justyna vormt de training helemaal naar uw behoefte. Wilt u graag meer focus leggen op het polieren en niet bij het wassen of schuren? Geen probleem dan wordt de training meer gebaseerd op het polieren. Wij werken niet met een vast schema, elke training is bij ons verschillend en dat komt doordat elke persoon verschillende behoeftes en verwachtingen heeft. Wij streven ernaar u de beste Detailing Academy te bezorgen die al uw verwachtingen en behoeften voldoen. 

Hoe zit onze Detailing Academy in elkaar?

Onze Detailing Academy neemt 2 dagen in beslag, waarbij we telkens om 9.00 uur in de morgen beginnen. In deze 2 dagen brengt u uw eigen wagen mee die we van A-Z gaan Detailen.

We beginnen de eerste dag met het wassen van de wagen. We leren hier hoe de velgen, de chrome, de randen en het motorcompartiment het beste proper gaan. We leren hoe de wagen moet geclayed worden en welke soorten zeep en shampoo’s er gebruikt moeten worden om het beste resultaat te geven. Het voorbereidingsproces is een zeer belangrijk proces en heeft aandacht nodig.

Nadien gaat u leren hoe een autolak is opgebouwd en hoe u spuitfouten, stofjes, lopers en appelsien uit de lak kunt halen d.m.v te schuren met verschillende soorten manieren; nat en droog, machinaal en met de hand. 

Nadien krijgt u ook meer te weten over verschillende pads en polijstproducten en middelen voor we aan het praktische beginnen. U leert alles over de verschillende soorten machines, pads en producten en hoe ze te gebruiken in welke situaties.

We leren vervolgens hoe te polieren en om te gaan met een poliermachine d.m.v verschillende polijstmethodes zoals roterend polijsten en DA polijsten, hiervoor maken we gebruik van alle verschillende Flex Tools poliermachines die wij in onze studio ter beschikking hebben (in onze studio vind u het volledige assortiment van Flex poliermachines).

Nadat u het polieren onder de knie hebt op de oefen panelen, beginnen we aan de wagen die u hebt meegebracht. Deze wagen werken we in deze 2 dagen volledig af. Zo hebt u meteen een eigen project en werken we aan een wagen zoals het moet zodat u dit meteen onder de knie krijgt. 

Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Aan het einde ontvangt u een startpakket met leuke producten en een officieel certificaat op naam met handtekening van Justyna voor het volgen van deze cursus. 

Na deze Academy krijgt u exclusieve kortingen op onze producten in onze Detailing winkel. En krijgt u ook een grondige uitleg welke producten u het best aankoopt om er zeker van te zijn dat u niet teveel koopt of zaken die u eigenlijk niet nodig hebt. Al de producten die u tijdens de Academy gebruikt zijn te vinden in onze Detailing winkel die wij ter beschikking stellen voor u. 

Bent u al een professional en hebt u met 1 dag Academy voldoende? Dat is zeker mogelijk, u kan ook kiezen om bij ons maar 1 dag te volgen om uw skills te boosten of om alles weer op te frissen. Als u bij ons de 2-daagse training hebt gevolgd maar een tijdje later terug wilt opfrissen kan dit ook met onze 1-daagse Academy. 

Academy voor leder spuiten, interieur reiniging of ceramische coating

U kan niet alleen bij ons terecht voor de Detailing Academy maar u kan bij ons ook leren over leder spuiten en behandelingen, hoe een interieur te reinigen of om coatings te appliceren. 

Tarieven 

De kostprijs voor onze Detailing Academy is 750 euro per dag, per persoon. Een volledige opleiding van 2 dagen voor 1 persoon komt op 1500 euro

Onze Academy volgen met meerdere personen? (max 3 personen) Dan wordt de prijs per persoon 500 euro per dag. 

Onze prijzen zijn exclusief BTW