Ruiten detailing

De ruiten van uw wagen zijn een van de belangrijkste zaken van uw wagen, dit doordat ze deel uitmaken van uw zicht op de weg en deze moet natuurlijk optimaal zijn. 

Natuurlijk nemen uw ruiten net zoals de lak van de wagen vuil en kalk op. Daardoor gaat u zien dat uw ruiten bij regen niet zo mooi meer zijn en dat het water er niet soepel afloop en ook de ruitenwisser stroef op en neer gaan. Dit komt door al het vuil en de kalk die op de ruiten zit. Door een one step polierbeurt van uw ruiten krijgen wij al dit vuil en kalk weer weg en kunnen wij uw ruiten behandelen met coating, zodat deze weer mooi blinken, goed doorzichtig zijn en super glad zijn zodat uw ruitenwissers veel minder werk moeten leveren. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw ruit beschadigd is door o.a de ruitenwisser die verkeerd gemonteerd zat of los gekomen is of door andere zaken. Zo kunnen krassen en strepen in de ruit veroorzaakt worden. Krassen en strepen in de ruit zijn zeer lastig en belemmeren uw zicht als chauffeur maar ook het zicht van uw wagen. Bij JB Cardetail kunnen wij dit grotendeels oplossen. Door de technieken van onze professionals zorgen zij ervoor dat deze krassen en strepen verdwijnen d.m.v de krassen weg te polieren. Dit is een zwaarder proces omdat ruiten een zeer harde materie zijn en deze uiteraard niet mogen barsten tijdens het proces. Dat maakt deze behandeling iets duurder doordat ons team hier zeer lang mee bezig zijn. Uiteraard blijft dit proces veel goedkoper dan het steken van een nieuwe ruit. 


Bij interesse mag u ons steeds vrijblijvend contacteren met foto's van uw ruiten of kan u ook steeds langskomen. Doordat elke ruit en de eventuele schade verschillen, maken wij prijsoffertes op maat.