Diepte interieur reiniging

Is het interieur van uw wagen vies, of mag het een opfrisbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kiest u bij ons het pakket "interieurreiniging"? Dan wordt uw wagen eerst grondig langs de buitenkant gewassen alsook de deurstijlen worden professioneel onder handen genomen. Nadien gaan we vanbinnen tewerk met professionele machines zoals; extractors, tapijtreinigers, tornadors en steamers. Dit in combinatie met onze eigen professionele producten die een enorm mooi resultaat geven. 

Op professionele wijze kunnen wij via dit proces vele hardnekkige vlekken verwijderen in uw plafond, zetels, dashboard of tapijten. Ook zo wordt uw interieur weer helemaal fris en gaan vieze geuren en rookaanslag weer weg. 

De diepte interieurreiniging van JB Carcleaning uit Antwerpen garandeert u een perfect resultaat dankzij onze professionele werkwijze. Tijdens deze behandeling krijgt het interieur van uw auto een bijzonder grondige en complete schoonmaakbeurt.

Om het interieur er weer als nieuw uit te laten zien, reinigen we uw wagen zeer grondig. Zowel de bakjes, de kastjes, het plafond, de gordels, de vloerbekleding, de deuren als het dashboard nemen we onder handen. Uiteraard wordt de kofferruimte, inclusief reservewiel, grondig aangepakt.

Zo bent u er absoluut zeker van dat alles wat gereinigd kan worden, ook daadwerkelijk wordt gereinigd.

De prijzen van deze diensten verschillen van wagen tot wagen. De startprijzen zijn vanaf 350 euro. Maar voor een prijsofferte op maat neemt u gerust contact met ons op. 


Prijs op aanvraag