Producten

Diepte interieurreiniging

Diepte reiniging van het interieur, ook weleens stoelreiniging genoemd, hieronder verstaat men het reinigen van uw interieur en het reinigen de stoffen bekleding van uw autostoelen.

Op professionele wijze kunnen wij via dit proces vele hardnekkige vlekken verwijderen en dit op een zodat uw stoffen bekleding er weer fris en als nieuw er uitziet.

De diepte interieurreiniging van JB Carcleaning uit Antwerpen garandeert u een perfect resultaat dankzij onze professionele werkwijze. Tijdens deze behandeling krijgt het interieur van uw auto een bijzonder grondige en complete schoonmaakbeurt.

Om het interieur er weer als nieuw uit te laten zien, reinigen we uw wagen zeer grondig. Zowel de bakjes, de kastjes, het plafond, de gordels, de vloerbekleding, de deuren als het dashboard nemen we onder handen. Uiteraard wordt het koffergedeelte, inclusief reservewiel, grondig aangepakt.

Om u een perfect resultaat te garanderen beschikken we over de beste en meest moderne diepte reinigings machines, en de beste reinigende en verzorgende conditioners. Waar nodig werken we met de hand. Zo bent u er absoluut zeker dan dat alles wat gereinigd kan worden, ook daadwerkelijk wordt gereinigd.

Kostprijs

Prijs op aanvraag